Първоначално публикувано от kolev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Странен проблем с ел джама?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеКолеги, имам много странен проблем с шофьорския джам:
Понякога не може да се вдига нагоре.Свалянето надолу работи винаги, но вдигането отказва от време на време.Интересното е, че след време се оправя.Реших, че е от моторчето, смених механизма, но го прави пак.Пробвах да разменя бутончетата на ключа, с другото бутонче пак работи само свалянето, а вдигането отказва.Тоест не е нито механизъм, нито ключа?От какво може да е?Може в електрониката да е проблема. Блокът е монтиран на основата под таблото, трябва да свалиш корите за да го достигнеш. Като за начало може да пробваш за напръскаш с малко контактен спрей буксите му. Щом работи отвреме на време, може и там да е проблемът ти.
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Я аз да питам тука. Десният ми прозорец се дживи по-банво от левия. До тука ОК, но по средата на хода се забавя почти до спиране и машинката почва да вие много. Да разглобявам ли кори и т.н.? Нещо водачите ли са за смазване? Дали може да изгори?Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
И аз имах точно същия проблем, не се вдигаше както трябва стъклото, напръсках с контактен спрей клемите на бутончетата и буксата на електронното управление и се оправи, за няколко месеца почти не ми е правило номераБуксата малко шибано се откача ама като разглобите ще видите...
Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеКолеги, имам много странен проблем с шофьорския джам:
Понякога не може да се вдига нагоре.Свалянето надолу работи винаги, но вдигането отказва от време на време.Интересното е, че след време се оправя.Реших, че е от моторчето, смених механизма, но го прави пак.Пробвах да разменя бутончетата на ключа, с другото бутонче пак работи само свалянето, а вдигането отказва.Тоест не е нито механизъм, нито ключа?От какво може да е?http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
-
И аз го оправих....
С шут по комфорт модула156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
Comment